Friss hírek

Február végén hatalmas érdeklődéssel fogatátok a legújabb krémünket, melyhez vásároltunk egy BBQ Pit Boxot. A szaftos sertéshúst 12 órán át, 110 C-on, fatüzeléssel a kemencében vajpuhára sütjük. Még forrón szálaira tépjük, és saját mártásunkkal leöntjük. Friss fejes káposztából, sárgarépából és házi majonézünkből készítünk egy coslow salátát, és összekeverjük őket. Önmagában is ínycsiklandozó, de baguettbe rakva egyszerűen mennyei. Nem kell külön-külön mindent előkészíteni, hanem 3in1-ben. BBQ tépett hús - coslow saláta - házi majonéz.

Neve Pulled Pork - Coslow salátával. Kóstoljátok meg, száj nem marad szárazon.

A nyár a grillezésről, kerti partykról szól, így ezekhez készítettünk nektek 2 üdítő finomságot. Melyek könnyűek, önmagában is ízletesek, vagy friss zöldségekkel vagy húsok mellé:

  • nyári újdonságunk egy kígyóuborkás+káposztás-sárgarépás saláta friss joghurttal,
  • a másik pedig egy újhagymás burgonyasaláta (kifliburgonyából) tartármártásban.
appetizer-1238615_1920