Krémeink
Frissen készült, házias ízesítésű termékeink
Padlizsánkrém
Füstös íze a tradícionális sütési eljárásnak köszönhető, melyet házi majonézünkkel teszünk még könnyedebbé, különböző hagymákkal tarkítva.
Tonhalkrém
Prémium tonhalból készült, ázsiai fűszerezésű krém, friss korianderrel.
Lazackrém
Általunk pácolt friss lazacfilét szeletelünk a jelleget adó, lágy tejszínes sajtkrémünkbe.
Vargányakrém
Pirított erdei vargányagomba csíkok, fehérborral, friss zöldfűszerekkel.
Vörösboros rókagombakrém
Pirított Rókagombánkat vörösborral és frissen reszelt tormával pároljuk, francia vajkrémmel tesszük kenhetővé.
Parajos fetás krém
Fokhagymás vajban párolt parajlevelek feta sajttal, amit török joghurttal lágyítunk.
Tormás csülökkrém
Hagyományos füstölésű, vajpuhára főtt csülkeinket frissen reszelt tormával gazdagítjuk, tejszínkrémsajttal lazítjuk.
Libatepertőkrém
Bőrös libahájunkat kisütjük, és ebből készül frissen a krém, főtt tojással, házi majonézünkkel.
Mangalica tepertőkrém
Ropogós mangalicatepetőnket darájuk, krémesítjük, és pikánssá ízesítjük, főtt tojással és házi majonézzel.
Falu tatár
Marhának hátszínét puhára sous videáljuk, melyet friss salotta hagymával és halapeno paprikával tesszük pikánssá.
Házi körözött tehéntúróból
A legjobb minőségű, nagyszemű túróból, zsíros tejföllel készítjük, melyet kalocsai paprikával és metélőhagymával teszünk magyarossá.
Tojáskrém
Gyerekkorunk emléket hozzuk vissza, melyben az intenzív tojás íz dominál. Friss tanyasi tojásból készítjük.
Tojássaláta
Friss tanyasi tojásból készítjük, házi majonézünkkel keverjük, melybe a keményre főtt tojásainkat karikáztuk bele.
Avokádókrém
Mexikói natúr, 100%-os avokádópüréből dolgozunk, titkos fűszerezésünkkel.
Olivakrém
Vegyes, görög olivabogyóinkat zöldfűszer pestoval és sajtkrémmel keverjük.
Zakuszka
Grillezett kápia paprikánkat daráljuk, majd babbal és padlizsánnal főzzük hosszú órákon át.
Francia saláta
Klasszikus francia salátánkat nem mirelit zöldségekből készítjük, hanem mindent frissből fűzünk és kockázzuk. Angol zellerrel tesszük változatossá.
Kaszinó tojás
Főtt tojásunkat a tojássárgájából készült krémmel visszatöltjük, házi majonézünkkel bevonjuk, és saját francia salátánkra helyezzük (1 dobozban 20 dkg francia saláta és 2 db kaszinó tojás van).
Kacsamáj pástétom
Kacsánk legjavát, a máját cognac-al itatjuk, fűszerezzük és tejszínnel órákon át kipároljuk.
Bazsalikom pesto
Friss bazsalikomból készítjük, fenyőmaggal, mandulával és friss fokhagymával (ez inkább fűszer).
Töltött chili paprika
Vecsési, savanyított chili paprikánkat, zöldfűszerekkel tarkított házi krémünkkel töltögetjük, kézzel.
Napon szárított paradicsom
Olaszországból érkező napon szárított paradicsomunkat saját pácunkba áztatjuk, friss zöldfűszerekkel és fokhagymával ízesítjük, olívaolajjal leöntjük.
Fűszeres Olivamix
Görög olajbogyó válogatásunkat friss zöldfűszerekkel bolondítjuk, olívaolajban.







