Kuriózumok

Pulled pork – coleslaw saláta, avagy a „3 az 1-ben krém”

Tartalmas krém az igazán ínyenceknek! Miért is?

Mert 12 órán keresztül, 110 fokon, fatüzelésű „BBQ Pit Box” kemencében a szaftos sertéshúst vajpuhára sütjük, forrón szálaira tépjük, és saját mártásunkkal leöntjük.

Friss fejeskáposztából, sárgarépából elkészítjük a klasszikus amerikai káposztasalátát, valamint külön a házi majonézünket, és összekeverjük őket! Így kapjuk meg azt a kiváló krémet, amely 3 gondosan előkészített pillérből áll, egyúttal páratlan, utánozhatatlan ízvilágot ad, akár egy baguette-be töltve, akár magában…

 

Chilis bab – avagy ahogy a Falukrém gondolja!

Készétel tartósítószer, színezék és mesterséges ízfokozók nélkül, amely saját – környezetbarát-cukornád – csomagolásában sütőben vagy mikróban melegíthető, majd egyből fogyasztható! De miről is van szó? Hogyan készítjük?

BBQ fűszerezésű, frissen tépett és kockázott marha- és sertéshúsból, babbal, kukoricával és fűszerekkel fatüzelésű kemencében, 12 órán keresztül főzzük össze.

Szaftos, füstös, omlós húsdarabokat mexikói chilivel tesszük igazán varázslatossá, így a finom csípősség érezhető, mégis könnyedén fogyasztható!

 

Vegán finomságok a Falukrém konyháján! 

Megalkottuk Nektek a vegán céklás csicseriborsókrémet, kis medvehagymával fűszerezve, amely egyszerre gyönyörű és ízletes. A ’vegán padlizsánkrém’ és a zakuszka mellett ez a harmadik vegán termékünk! Fogyasszátok szeretettel!

 

Obazda – az ínyenc sajtkrém

Igazi klasszikus, Falukrém módjára újra gondolva, több sajttal, több krémmel, hogy hidegtálakon zöldségekkel vagy szendvicsekbe kenve is igazi ínyencség legyen a hétköznapokban és ünnepeken egyaránt! Egy (bajor) sörperec kötelező alapja…

 

Libatepertőkrém

Exclusive krém, limitált elérés és kínálat!

Beszerezhetősége, így kereskedelmi elérhetősége is korlátozott! De, aki kóstolta, az tudja, hogy megéri várni, kivárni, és, amikor elérhető, akkor azonnal beszerezni, és tálalása alkalmával ünnepet varázsolni köré kötelező!

Hogyan készítjük? A bőrös libahájat gondosan válogatjuk, kockázzuk, és sütjük ki belőle a tepertőt. Besózzuk, finoman hűtjük. Ebből a friss, ropogós libatepertőből készítjük a libatepertőkrémet házi majonézzel, főtt tojással, friss, ropogós hagymákkal és fűszerekkel gazdagítva. (E krémünk tejtermék- és gluténmentes.)

IMG-7293chilisbabObazda 1