Krémeink

Frissen készült, házias ízesítésű termékeink

Padlizsánkrém

Füstös íze a tradícionális sütési eljárásnak köszönhető, melyet házi majonézünkkel teszünk még könnyedebbé, különböző hagymákkal tarkítva.

 

Tonhalkrém

Prémium tonhalból készült, ázsiai fűszerezésű krém, friss korianderrel.

 

Lazackrém

Általunk pácolt friss lazacfilét szeletelünk a jelleget adó, lágy tejszínes sajtkrémünkbe.

 

Vargányakrém

Pirított erdei vargányagomba csíkok, fehérborral, friss zöldfűszerekkel.

 

Vörösboros rókagombakrém

Pirított Rókagombánkat vörösborral és frissen reszelt tormával pároljuk, francia vajkrémmel tesszük kenhetővé.

 

Parajos fetás krém

Fokhagymás vajban párolt parajlevelek feta sajttal, amit török joghurttal lágyítunk.

 

Tormás csülökkrém

Hagyományos füstölésű, vajpuhára főtt csülkeinket frissen reszelt tormával gazdagítjuk, tejszínkrémsajttal lazítjuk.

 

Libatepertőkrém

Bőrös libahájunkat kisütjük, és ebből készül frissen a krém, főtt tojással, házi majonézünkkel.

 

Mangalica tepertőkrém

Ropogós mangalicatepetőnket darájuk, krémesítjük, és pikánssá ízesítjük, főtt tojással és házi majonézzel.

 

Falu tatár

Marhának hátszínét puhára sous videáljuk, melyet friss salotta hagymával és halapeno paprikával tesszük pikánssá.

 

Házi körözött tehéntúróból

A legjobb minőségű, nagyszemű túróból, zsíros tejföllel készítjük, melyet kalocsai paprikával és metélőhagymával teszünk magyarossá.

 

Tojáskrém

Gyerekkorunk emléket hozzuk vissza, melyben az intenzív tojás íz dominál. Friss tanyasi tojásból készítjük.

 

Tojássaláta

Friss tanyasi tojásból készítjük, házi majonézünkkel keverjük, melybe a keményre főtt tojásainkat karikáztuk bele.

 

Avokádókrém

Mexikói natúr, 100%-os avokádópüréből dolgozunk, titkos fűszerezésünkkel.

 

Olivakrém

Vegyes, görög olivabogyóinkat zöldfűszer pestoval és sajtkrémmel keverjük.

 

Zakuszka

Grillezett kápia paprikánkat daráljuk, majd babbal és padlizsánnal főzzük hosszú órákon át.

 

Francia saláta

Klasszikus francia salátánkat nem mirelit zöldségekből készítjük, hanem mindent frissből fűzünk és kockázzuk. Angol zellerrel tesszük változatossá.

 

Kaszinó tojás

Főtt tojásunkat a tojássárgájából készült krémmel visszatöltjük, házi majonézünkkel bevonjuk, és saját francia salátánkra helyezzük (1 dobozban 20 dkg francia saláta és 2 db kaszinó tojás van).

 

Kacsamáj pástétom

Kacsánk legjavát, a máját cognac-al itatjuk, fűszerezzük és tejszínnel órákon át kipároljuk.

 

Bazsalikom pesto

Friss bazsalikomból készítjük, fenyőmaggal, mandulával és friss fokhagymával (ez inkább fűszer).

 

Töltött chili paprika

Vecsési, savanyított chili paprikánkat, zöldfűszerekkel tarkított házi krémünkkel töltögetjük, kézzel.

 

Napon szárított paradicsom

Olaszországból érkező napon szárított paradicsomunkat saját pácunkba áztatjuk, friss zöldfűszerekkel és fokhagymával ízesítjük, olívaolajjal leöntjük.

 

Fűszeres Olivamix

Görög olajbogyó válogatásunkat friss zöldfűszerekkel bolondítjuk, olívaolajban.

watercress-2148629__340tomatoes-2712601__340 (1)spices-2546297__340salmon-3139387__340Falukrem vagott-16paprika-1625668__340cheese-1100774__340Falukrem vagott-17