Friss hírek

Készítettünk nektek egy tavaszi, új, szezonális medvehagymás túrókrémet.

Könnyű, lágy, selymes túrókrém, melyet a zsenge medvehagyma nem nyom el, hanem csak kiemel. Nekem gyerekkorom óvodai tízórai ízvilága jut eszembe róla.

 

Február végén hatalmas érdeklődéssel fogatátok a legújabb krémünket, melyhez vásároltunk egy BBQ Pit Boxot. A szaftos sertéshúst 12 órán át, 110 C-on, fatüzeléssel a kemencében vajpuhára sütjük. Még forrón szálaira tépjük, és saját mártásunkkal leöntjük. Friss fejes káposztából, sárgarépából és házi majonézünkből készítünk egy coslow salátát, és összekeverjük őket. Önmagában is ínycsiklandozó, de baguettbe rakva egyszerűen mennyei. Nem kell külön-külön mindent előkészíteni, hanem 3in1-ben. BBQ tépett hús - coslow saláta - házi majonéz.

Neve Pulled Pork - Coslow salátával. Kóstoljátok meg, száj nem marad szárazon.

plant-3876423_1920